Вуличне відео-спостереження

Зовнішні IP відеокамери виконують дуже важливу роль в охоронній системі і в контролі доступу. Важливо спочатку правильно підібрати камеру для вашої місцевості. Так як існують різні фактори, які можуть впливати на вашу відеокамеру. Вуличні відеокамери йдуть з водонепроникним і сильнішим корпусом, в порівнянні з внутрішніми камерами спостереження. Іноді вуличні відеокамери можуть привернути увагу хуліганів, які захочуть пошкодити пристрій. Тому часто таку камеру відео-спостереження поміщають в анти-вандальний кожух, який може мати властивість підігріву і охолодження камери в залежності від погодних умов. Так само важливо щоб камера була стійка до снігу, дощу, поривів вітру і т.д. Існують корпуси з різним захистом.

Якість зйомки камери відео-спостереження залежить від того, наскільки вона адаптується під рівень освітленості. Важливо щоб камера мала інфра червоне підсвічування для безперервного спостереження. Якщо ж тієї підсвітки яка встановлена ??в камері, вам не вистачає, то можна додати додаткові інфра червоні прожектора. І вони зовсім будуть не помітні для сторонніх людей. Якщо у вас кольорова камера, то по приходу темряви гарний пристрій самостійно включить інфра червоне підсвічування і перейде в чорно-білий режим. І вам не потрібно буде перемикати вручну і стежити за тим, щоб не забути це зробити.

Вуличні камери бувають аналогові і цифрові. Аналогові камери вже більш застарілий варіант, хоча вони теж іноді використовуються. Більш нові і сучасні - це цифрові IP камери. Аналогові пристрої теж мають хорошу якість спостереження і роботи. Але цифрові більш сучасні, допрацьовані і відповідають всім сучасним параметрам і вимогам споживача. Зовнішні камери спостереження, можна з'єднувати між собою за допомогою кабелю, або без нього. Безпровідне відео-спостереження працює за допомогою сигналу WI-FI. Це дуже зручно там, де немає можливості тягнути дроти. Але вам потрібно подбати про те, щоб сигнал інтернету був досить сильний і всі камери потрапляли під нього. Або ж дані можуть передаватися з перебоями. З відеоданими можуть так само передаватися і аудіо дані, якщо в камері є вбудований мікрофон. Для того щоб ви могли придбати правильну систему відео-спостереження, вам необхідно порадитися з фахівцями, вони допоможуть вам у цьому питанні і підберуть те, що вам потрібно. Визначтесь заздалегідь, що ви хочете отримувати від вашої відео-системи.

Добавить комментарий

Нам важно знать ваше мнение. Оставьте свой отзыв или ответ

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Новые обсуждения на Форуме