Ліхтарики
- МистерБорщ
- Ветеран
- Статус: Не в сети
Ліхтарики
Доброго дня всім! Хочу купити собі якісний ліхтарик на акумуляторі, але не знаю який обрати. Порадьте мені такий, щоб нормально тримав заряд, та інтернет-магазин, в якому його можна замовити.
-
- Ветеран
Re: Ліхтарики
Раніше я скептично відносився до ліхтарів, але коли були блекаути, я переглянув свої погляди та купив дуже хороший ліхтарик. Можу тобі підказати не поганий інтернет-магазин, в якому величезний вибір ліхтарів, по лояльним цінам.
- МистерБорщ
- Ветеран
Я вважаю краще той ліхтарик нехай не знадобиться, ніж його взагалі не буде. Можливо ти зможеш мені порадити якийсь цікавий варіант акумуляторного ліхтарика? Також буду вдячний, якщо залишиш посилання на магазин, де його можна придбати.
-
- Ветеран
Раджу тобі звернути свою увагу на ліхтар акумуляторний WN10 Solight LED flash light,Pb800mAh, 9xLED https://allo.ua/ua/fonari/ а купувати його краще за все в інтернет-магазині Алло. Якщо ти шукаєш зручний "ліхтарик" або кишеньковий ліхтарик, який випромінює дуже яскраве світло, не важке і його можна перезарядити, тобі не слід упускати пропозицію Solight.
Спеціалізується на ліхтариках, що перезаряджаються, оснащених сучасними світлодіодами високої світлосили. Ці діоди дуже економічні, що в поєднанні з гарною ємністю акумуляторної батареї означає, що вам рідко доведеться її заряджати. Такий світильник підійде не тільки для льоху, дачі, а й для твого автомобіля. Ніколи не знаєш, що може статися і добре бути готовим.
Спеціалізується на ліхтариках, що перезаряджаються, оснащених сучасними світлодіодами високої світлосили. Ці діоди дуже економічні, що в поєднанні з гарною ємністю акумуляторної батареї означає, що вам рідко доведеться її заряджати. Такий світильник підійде не тільки для льоху, дачі, а й для твого автомобіля. Ніколи не знаєш, що може статися і добре бути готовим.